Opportunities

Voor de tijdelijke kennisbehoefte

Met detachering ondersteunen we onze klanten op tijdelijke basis. Onze specialisten zijn voorzien van de meest up-to-date kennis en zijn communicatief sterk. Ideaal voor organisaties die tijdelijk specialisten willen inzetten met de zekerheid van flexibiliteit en kwaliteit. Detachering is ideaal voor professionals die een baan zoeken waar snelle ontwikkeling en groei centraal staat.
NEEM CONTACT OP
HOE

JACK.IT

 WERKT

Simpel en doeltreffend

Fase 1: Recruitment
  • JACK. IT beschikt over een groot netwerk van ZZP'ers en een intern team van zes gecertificeerde engineers op verschillende disciplines
  • Wij zoeken de juiste kandidaat die past bij jouw organisatie en kennisbehoefte
Fase 2: Softskill gesprek
  • Wie is de persoon achter het CV
  • Wat zijn de persoonlijke doelstellingen van de kandidaat
  • Welke voorwaarden stellen wij aan elkaar
Fase 3: Technisch gesprek
  • Technisch assessment: hier gaan wij dieper in op de technische kennis van de kandidaat
  • Het doel is om de juiste verwachtingen te creëren voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat
Fase 4: Aanbieding klant
  • In deze fase bieden wij jou de juiste match welke aansluit bij jouw kennisbehoefte
WAT MAAKT

JACK.IT

 ANDERS

Helder, Transpant, Persoonlijk

We werken allemaal met mensen, aan welke kant van de keten je ook zit. We werken met elkaar en voor elkaar, we doen het samen. Duurzame relaties zijn hierbij heel belangrijk. Het gaat niet om snel scoren, maar om te blijven doen wat goed voelt, ook op lange termijn.

De transparante manier van werken maakt dat wij altijd helder communiceren over hoe de keten is opgebouwd en wat wij eraan verdienen, zo bouwen wij aan gezonde en duurzame relaties

Op deze kernwaarden bouwen wij onze cultuur
Transparant
Overzichtelijke contracten
Persoonlijke benadering
Heldere afspraken

JACK.IT

 CONSULTANCY & ADVIES

Voor de strategische behoefte

Het IT-landschap verandert continu. Processen worden anders ingericht en de manier van informatievoorziening wordt geoptimaliseerd. Wendbaarheid en de snelheid van verandering is essentieel. Het is belangrijk om daarin mee te kunnen gaan, zodat jouw bedrijf vandaag al voorbereid is op morgen. JACK. IT ondersteunt daar graag bij en werkt samen met de beste IT-professionals om een onafhankelijk advies uit te brengen die de organisatie transformeert en klaarmaakt voor de toekomst.

Dit doen we met oog voor de markt, waarbij we onder meer product, faciliteiten en financiën verbinden aan jouw ambities. We creëren een gezamenlijk kader dat de toekomstige inrichting van organisatie, processen en informatievoorziening beschrijft. Ook werken we de impact van de strategie op jouw organisatie uit, waarbij mens en cultuur zeer belangrijke aspecten zijn. Want: zonder mensen geen organisatie.
Onafhankelijk
De Technology Board is onafhankelijk. Derden hebben geen zeggenschap over of belang in onze activiteiten en adviezen.
Samen
Onze mensen werken bij het opstellen en realiseren van producten intensief samen met stakeholders uit jouw organisatie.
Verantwoordelijk
Wij ondersteunen en begeleiden de veranderingen in jouw organisatie van A tot Z en nemen verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.
Praktisch
Onze adviezen zijn toegesneden op jouw specifieke situatie en direct toepasbaar. We zorgen voor draagvlak en borgen de realisatie.
Copyright © 2023 JACK. IT Consultancy B.V. | KvK: 77379381 | BTW: NL860989574B01