DE TIJDLIJN VAN

JACK. IT

 

Ons Avontuur

Wij zijn JACK. IT! Tijdens de jarenlange ervaring die we als team hebben opgedaan in de IT, zagen we dat er iets moest veranderen. Ook al lijkt IT op het eerste oog heel technisch, het draait allemaal om mensen. En zo moeten we er ook mee omgaan!

We werken allemaal met mensen, aan welke kant van de keten je ook zit. We werken met elkaar en voor elkaar, we doen het samen. Duurzame relaties zijn hierbij heel belangrijk. Het gaat niet om snel scoren, maar om te blijven doen wat goed voelt, ook op lange termijn.

Het mensenwerk en de opbouw van goede relaties zijn altijd drijfveren geweest in ons werk. Het bemiddelen bij nieuwe opdrachten of het vinden van de juiste consultant gebeurt niet zomaar, het gaat om het totaalplaatje. Samen krijgen we de kernbehoefte duidelijk en verliezen hierbij de andere zaken niet uit het oog.

De afspraken die we gezamenlijk maken, borgen immers de continuïteit! Het koppelen van de behoefte van de IT-professional aan de klantvraag volgt dan automatisch en levert aan elke kant tevreden mensen op.

Hoe wij werken?
Transparant
Overzichtelijke contracten
Persoonlijke benadering
Altijd bereikbaar

Februari 2020

JACK. IT wordt opgericht door Jack Gerrits. Na jarenlange ervaring als accountmanager IT, ziet hij dat de aanpak in het bemiddelen van IT-professionals anders kan. Het mag persoonlijker en transparanter!

April 2020

de eerste klant van JACK.IT is het VUMC in Amsterdam. En er gaan 2 applicatie beheerders aan de slag. Zij werken mee aan het samengaan van 2 ziekenhuizen. Een belangrijk project en trots dat we daar een bijdrage mogen leveren.

Juni 2020

JACK.IT vestigt zich in het mooie Arnhem en huurt een flexibel bureau in een kantoortuin met veel inspirerende ondernemers.

November 2020

We zijn een erkend leerbedrijf geworden en de eerste stagiair is een feit.

November 2020

de eerste samenwerking met Axians is een feit. JACK.IT plaats de eerste netwerk consultant die gaat helpen met het bouwen van een State of the Art netwerk voor de Gemeente Den Haag. Hierna is de focus op netwerk specialisten begonnen.

December 2020

We sluiten het jaar top af, ondanks een moeilijk jaar door corona en de start van het bedrijf. Maar als klap op de vuurpijl, starten weer 2 applicatie beheerders bij het VUMC in Amsterdam. De groei zet door!

Januari 2021

Onze eerste echte medewerker is aan board! Tristan Brinkman start bij JACK. IT als netwerk engineer.

Februari 2021

Onze samenwerking met ProRail is er, Tristan start als netwerk engineer bij ProRail voor een gaaf automation project.

Maart 2021

De 2e echte medewerker is een feit: Ellard de Wolf tekent een contract bij JACK.IT en gaat aan de slag als netwerk engineer.

April 2021

We tekenen een 5-jarig contract voor onze nieuwe en echte kantoor aan de Lange Dreef in Vianen.

Mei 2021

Mark Weatherston wordt partner en vervult de rol van technisch directeur binnen JACK. IT.

Mei 2021

We bereiken het magisch getal van 10 FTE

Juni 2021

Verbouwing en verhuizing vinden plaats naar het nieuwe kantoor.

Juni 2021

Onze 3e eigen medewerker is een: Valentijn van de Vlis sluit zich ook aan bij JACK. IT en start als netwerk engineer.

Juni 2021

Samenwerking met KPN is geboren. Valentijn start binnen het netwerk migratie-team van KPN.

Juli 2021

Dennis Noordijk start als accountmanager bij JACK. IT.

Juli 2021

We zijn officieel sourcing partner van Axians en onze medewerker Ellard de Wolf start als netwerk engineer.

Augustus 2021

De nieuwe huisstijl en website gaan live!

September 2021

JACK. IT wordt MSP en richt het label WeQonnect op. Hiermee verbreden we ons pallet aan diensten: Managed Services en NAAS (Network as a Service).

Oktober 2021

forse groei t.o.v. 2020; met 12 FTE.

JACK. IT

 KERNWAARDEN

DUURZAAM

Wij doen wat we doen niet zomaar; nee, wij willen het verschil maken! Niet door te zeggen wat we allemaal goed of beter doen, maar door het gewoon echt te doen. Wat drijft iemand om te doen wat hij of zij doet. Welke ambities zijn er en hoe kunnen wij daaraan bijdragen. Ofwel; hoe dragen wij bij aan jouw ontwikkeling en hoe zorgen we daarnaast dat je naast een gave opdracht en een mooi opleidingsplan ook nog volop kan genieten van het leven.

PERSOONLIJK EN SAMENWERKEN

Nog altijd zijn we volop aan het bouwen om de leukste werkgever van Nederland te worden. Dit staat als stip op onze horizon, maar dit doen we niet alleen, dit doen we samen. Door de platte organisatie structuur heeft jouw stem altijd impact bij ons. Korte lijnen en een werkcultuur waar we voor elkaar klaarstaan. 

PLEZIER

Work hard, play hard! Dit zorgt dat we kunnen blijven doen wat we doen. Dit blijven we ook toetsen binnen het team, want we kunnen het wel zeggen, maar wij willen echt plezier maken. Alle ideeën zijn welkom, borrels, leuke uitjes of weekendjes weg. Deze kernwaarden gelden voor ons elke dag!
NEEMT CONTACT OP

JACK. IT

 PARTNERS

Wij werken met trots samen met.

Copyright © 2021 JACK. IT Consultancy B.V. | KvK: 77379381 | BTW: NL860989574B01