JACK.IT

 CASES

Waarom onze klanten voor ons kiezen

 • HET VUMC

  University Medical Center Amsterdam
  Case omschrijving
  Implementatie Windows 10 bij VUmc Amsterdam.
  Uitdagingen
  Intakers / packagers nodig voor het project 'Windows 10' bij VUmc Amsterdam.
  Oplossingen
  JACK. IT heeft naar aanleiding van het profiel een aantal goede kandidaten gevonden die goed in het intake team passen.
  Robert Waal
  “Door zich goed te verdiepen in de opdracht, de juiste vragen te stellen en te luisteren naar de behoefte, kwam JACK. IT snel met de juiste kandidaat voor de opdracht. Dit scheelt veel tijd in de sollicitatieprocedure. ”
  MIGRATIE COORDINATOR
   VUMC
  Jack
  “Toen ik in contact kwam met het VUmc, was het migratieproject al begonnen. Er was dus enige haast om de juiste kandidaat te vinden. Toch hebben we onze manier van werken aangehouden, en zo meerdere kandidaten kunnen plaatsen binnen het migratieteam.”
  JACK.IT
   FOUNDER
 • JUVA

  Energy Support
  Case omschrijving
  JUVA heeft JACK. IT gevraagd om mee te denken bij het inzetten van een projectmanager vanwege het project 'vervangen SIM kaarten in de meters'.
  Uitdagingen
  Schaarse resources efficiënt inzetten, kennis van de energiemarkt en tijdens een COVID tijdperk bij klanten aanwezigheid moeten forceren.
  Oplossingen
  Wij hebben snel de juiste kandidaat kunnen inhuren, waardoor we het project succesvol binnen de termijn hebben kunnen afronden.
  Hugo de Heer
  “Persoonlijke, open en transparante communicatie met focus op een resultaat dat past bij de wens. Niet gewoon kandidaten sturen, maar alleen de juiste kandidaat sturen. ”
  IT MANAGER
   JUVA ENERGY SUPPORT
  Jack
  “Na een prettige kennismaking, hebben we een ervaren kandidaat voorgesteld aan Hugo, en vrij snel volgde een kennismaking en de start bij JUVA.”
  JACK. IT
   FOUNDER
 • De Jong

  Bedrijfsnaam gefingeerd
  Case omschrijving
  De Jong verwerkt vanwege haar werkzaamheden persoonsgegevens en had tijdelijke behoefte aan een security expert om een beveiligingsbeleid op te stellen.
  Uitdagingen
  De Jong had bij de start een werkende infrastructuur, maar een verouderd beveiligingsbeleid wat niet langer bij de complexe infrastructuur aansloot.

  Oplossingen
  De oplossing bestond uit het inzichtelijk maken van de aanwezige verkeersstromen, in kaart brengen welke verkeersstromen gescheiden moeten worden, en het opnieuw inrichten van de firewalls.

  Pieter
  “Jack heeft ons geholpen door een security consultant aan te bieden welke voldeed aan onze eisen en wensen. Wat ik erg fijn vond aan de samenwerking was de bereikbaarheid en de manier waarop Jack met ons mee heeft gedacht.”
  IT MANAGER
   DE JONG
  Jack
  “Samen met de klant ben ik opzoek gegaan naar een geschikte kandidaat om de tijdelijke kennisbehoefte te kunnen invullen. Alle drie de partijen hebben de samenwerking als prettig ervaren.”
  JACK. IT
   FOUNDER
Copyright © 2023 JACK. IT Consultancy B.V. | KvK: 77379381 | BTW: NL860989574B01