WeQonnect you to the future.

Met het label WeQonnect neemt JACK. IT al je zorgen over en is jouw partner voor een Network as a Service-oplossing (NaaS) of als Managed Services Provider (MSP). Remote Support is bij ons altijd inbegrepen zodat je uit kunt gaan van voorspelbare maandelijkse kosten.

Met ons Network as a Service-platform (NaaS) lease je nieuwe hardware en kun je genieten van de nieuwste technieken, terwijl onze engineers de componenten onderhouden. WeQonnect neemt al jouw zorgen over vanaf de design- en implementatie-fase, migratie en het dagelijkse beheer. Mocht je in de toekomst willen uitbreiden, dan denken wij graag met je mee om nieuwe componenten aan de infrastructuur toe te voegen.

Als Managed Service Provider (MSP) neemt WeQonnect jouw hardware in beheer waardoor jij zorgeloos gebruik kunt maken van jouw infrastructuur. Jij behoudt de regie en eigenaarschap over de hardware, terwijl onze engineers zorgen voor een stabiele infrastructuur.

NEEMT CONTACT OP

HOE

WEQONNECT.

WERKT

Heldere afspraken, juiste verwachtingen

Research & Planning
Samen met jou brengen wij de huidige infrastructuur in kaart en stellen een plan op om de infrastructuur aan te sluiten op onze beheeromgeving.
Uitvoering
Nieuwe hardware configureren wij bij ons op kantoor, zodat wij deze zonder problemen kunnen opnemen in de infrastructuur.
Onderhoud & Upgrades
Onze engineers zorgen ervoor dat jouw hardware blijft draaien en voorzien wordt van de laatste (beveiligings)updates. Zodat jij zonder zorgen kunt genieten van een stabiel netwerk.

WEQONNECT.

SERVICES

Prettig en persoonlijk.
Afgestemd op jouw wensen.

 Network as a ServiceManaged Services

ALGEMEEN

  
Enterprise-grade hardware
Security
Wired
WiFi
Storage
Virtualisatie
Training voor uw personeel
Klaar voor de toekomst (IoT)
Opnemen van nieuwe technieken in uw netwerk

FINANCIEEL

  
Investering in hardware benodigd
Nieuwe hardware
Flexibel groeien zonder eigen investering in hardware
Voorspelbare maandelijkse kosten
 WeQonnect verantwoordelijk voor garantie

SUPPORT

  
Technisch ondersteuning
Eerste analyse binnen 10 minuten
Proactieve monitoring
Trendanalyse
Configuratie-backups

SLA

  
Maandelijkse updates en maintenance
Portal voor uw IT-medewerker(s)
Rapportage
 
WAT MAAKT

WeQonnect

 ANDERS

Zorgeloze ervaring voor de eindgebruiker

WeQonnect is een label dat door JACK. IT ontwikkeld is als platform om Managed Service-diensten aan te bieden. WeQonnect brengt alles wat met netwerkinfrastructuur te maken heeft samen. Routing en Switching, Wireless en Security vormen de drie kernpunten van WeQonnect en vormen de brug tussen de dagelijkse ervaring van uw eindgebruikers.
Network as a Service
Managed diensten
Technische analyse binnen 10 minuten
Betrouwbare ondersteuning
Copyright © 2023 JACK. IT Consultancy B.V. | KvK: 77379381 | BTW: NL860989574B01